Autorijschool Wassenaar

autorijschool Wassenaar

Autorijschool Wassenaar

Je zoekt een autorijschool in Wassenaar die jou deskundig en tegelijkertijd persoonlijk helpt om jouw rijbewijs te halen. Dan hoef je niet meer verder te zoeken! Autorijschool van der Pluijm is de autorijschool in Wassenaar die perfect aansluit op jouw behoeften. Het is voor veel mensen een grote stap om te zetten, het nemen van autorijlessen. Je begint aan iets wat je nog nooit eerder hebt gedaan en het verkeer kan een spannende plek zijn om te wezen. Maar wees gerust, met mij naast je als ervaren rijinstructeur zorgen we er samen voor dat jij straks volledig bent toegerust om vol zelfvertrouwen de weg op te gaan!

Een ervaren autorijschool in Wassenaar 

Kies je voor Autorijschool van der Pluijm, dan kies je voor een ervaren autorijschool in Wassenaar. Al ruim acht jaar ben ik werkzaam als rijinstructeur, waarvan ik zes jaar bij diverse ANWB-rijscholen heb gewerkt. Dat betekent dat ik voldoende ben toegerust om mijn vak goed uit te kunnen voeren. 

De juiste begeleiding op weg naar jouw rijbewijs - auto rijschool Wassenaar

Ik geniet van het hele proces dat mijn leerlingen doormaken, van de eerste rijles tot aan het behalen van het rijbewijs. Ik geloof dat elke leerling zijn of haar eigen manier van leren heeft en daar pas ik me graag op aan. Naast dat ik deskundig lesgeef, vind ik een goede sfeer in de auto ook belangrijk. Je moet namelijk de veiligheid ervaren om fouten te kunnen maken, om daar vervolgens van te kunnen leren.

De autorijschool in Wassenaar die je helpt slagen voor je rijbewijs!

Het is mijn verlangen om elke leerlingen direct te zien slagen voor zijn of haar rijbewijs. Daar zet ik mij elke les volledig voor in. Je kunt bij mij rekenen op een duidelijke en rustige instructeur die niet streng is, maar wel rechtvaardig. Ik geef huiswerk mee na je rijles, zodat jij je maximaal kunt voorbereiden op de volgende les. Daarnaast wordt jouw voortgang digitaal bijgehouden en zien we precies waar je bent. Ben jij klaar om jouw rijbewijs te gaan halen?

autorijschool Wassenaar