Autorijschool Voorschoten

autorijschool Voorschoten

Autorijschool Voorschoten

Een autorijschool in Voorschoten nodig om jou op een passende en praktische manier te helpen jouw rijbewijs te halen? Dat kan! Autorijschool van der Pluijm helpt je graag verder. Het grote gemak van auto kunnen rijden is voor velen wel bekend. Je hoeft niet meer te wachten op de vaste vertrek- en aankomsttijden van het openbaar vervoer, je kunt praktisch overal komen en je bent in veel gevallen ook nog sneller op de plek van bestemming. 

Genoeg voordelen dus om voor dat rijbewijs te gaan. Autorijschool van der Pluijm is er voor jou om je daarbij te helpen. Kom jij rijlessen nemen bij de leukste autorijschool in Voorschoten? Ik kijk ernaar uit om jou straks met je rijbewijs in je hand te zien staan!

De autorijschool in Voorschoten met een persoonlijke aanpak

Als je kiest voor Autorijschool van der Pluijm dan kun je rekenen op een autorijschool in Voorschoten met een persoonlijke aanpak. Van begin tot eind geniet ik van het leerproces dat elke leerling doormaakt, waarbij ik heel bewust aansluit op de manier van leren van elke leerlingen. Jouw voortgang wordt digitaal bijgehouden en met behulp van een duidelijke structuur leg ik je stap voor stap alle onderdelen uit.

Geduldig en een praktisch uitleg bij mijn autorijschool in Voorschoten - auto rijschool Voorschoten

Met ruim acht jaar ervaring als rijinstructeur, waarin ik vele jaren bij ANWB-rijscholen heb gewerkt, kun je bij mij rekenen op een deskundige aanpak. Een aantal kenmerken van mij als rijinstructeur zijn:

  • Geduldig en altijd een praktische uitleg;
  • Niet streng, maar wel rechtvaardig;
  • Duidelijkheid en rust;
  • Rijlessen die op de leerlingen zijn afgestemd.

Haal je rijbewijs met behulp van Autorijschool van der Pluijm

Als jij er klaar voor bent om jouw rijbewijs te halen, neem dan snel contact met mij op. Bij mijn autorijschool in Voorschoten heb je een grote kans van slagen, het slagingspercentage ligt met 73% ruim boven het landelijk gemiddelde. Dus wacht niet langer en neem snel contact met mij op.

autorijschool Voorschoten