Autorijschool Leiden

autorijschool Leiden

Autorijschool Leiden

Een autorijschool in Leiden nodig? Een uitstekende rijinstructeur vind je bij Autorijschool van der Pluijm. Autorijden is een groot gemak. Hoewel het openbaar vervoer in Nederland over het algemeen goed geregeld is, kunnen we denk ik wel stellen dat je met een auto veel flexibeler en vaak ook sneller op de plek van bestemming bent. Maar om in een auto te kunnen rijden heb je uiteraard wel een rijbewijs nodig. Autorijschool van der Pluijm is de autorijschool in Leiden die jou kan helpen aan je rijbewijs.

Dé autorijschool in Leiden die je helpt slagen

Autorijschool van der Pluijm is dé autorijschool in Leiden die je helpt slagen. Met een duidelijk stappenplan gaan we gestructureerd aan de slag met jouw rijlessen. Ik zorg er met mijn methode van lesgeven voor dat je in een veilige omgeving op een plezierige en vlotte manier kunt toewerken naar het behalen van je rijbewijs. Met een slagingspercentage van 73% ligt autorijschool van der Pluijm ruim boven het landelijk gemiddelde.

Rijlessen volgen? Dat kan bij Autorijschool van der Pluijm in Leiden - auto rijschool Leiden

Bij Autorijschool van der Pluijm regel je makkelijk en snel je rijlessen. Ik bied twee soorten pakketten aan waarmee je extra voordelig kunt toewerken naar je rijbewijs. In deze pakketten zitten standaard 40 autorijlessen. Heb je er minder nodig om te slagen voor je rijbewijs? Dan ontvang je het openstaande bedrag van mij terug. Een extra stukje service die ik je graag bied.

Neem snel contact op!

Ben jij geïnteresseerd geraakt en wil jij ook zo snel mogelijk starten met je rijlessen? Neem dan snel contact met mij op. En goed nieuws, want jouw eerste proefles is geheel gratis. Is dat niet relaxed? Waar wacht je nog op? Neem contact met mij op en dan plannen we zo snel mogelijk jouw eerste rijles in!

autorijschool Leiden